Alta tapte poeng – dommeren fikk kritikk

Alta-spillerne følte seg ranet av dommeren etter 2-2 i bortekampen mot Eidsvold Turn fredag ettermiddag.

Mange store sjanser
--Vi burde ha avgjort denne kampen etter spill og sjanser. Det er flott at vi tok poeng, men skuffende at vi ikke vant, sa Altas Kenneth Torvik Tønne etter kampen.

Alta var klart best, og produserte mange sjanser. Spesielt i 2. omgang var det forskjell på lagene. Eidsvold hadde en god periode, etter at Geir Frigård scoret på straffespark i første omgang.

Dommeren avgjør
Alta hadde sjanser nok til å avgjøre kampen. Likevel var mange misfornøyde med dommeren etter kampen. Dommeren gjorde to grove feil, som begge fikk innvirkning på resultatet. Hjemmelaget skulle ikke hatt straffespark og Alta ble snytt for et klart straffespark i 2. omgang gjennom en hands innenfor 16-meteren.

--Jeg er skuffet over at vi ikke vant denne kampen, sa Øyvind Pedersen som scoret kampens første mål etter 4 minutters spill.