Hætta: Toget har ikke gått

--Toget har ennå ikke gått. Vi skal spille om 21 poeng. Vi trenger stang inn, våre motstandere kan godt få stang ut, sier Alta-trener Isak Ole Hætta etter søndagens 2-2 kamp mot Nybergsund.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.09.2006 22:33

Isak Ole Hætta mener at Alta IF fortsatt kjemper om opprykk til Adeccoligaen. (Bildet er hentet fra steinberget.no. Foto: Aase Elise Geithung)

En dårlig førsteomgang
Alta IF var virkelig dårlig i 1. omgang. Nybergsund styrte kampen, og kunne gå til pause med en ledelse etter at Lars Eirik Bredvold scoret kampens første mål.

Tidlig i 2. omgang økte Dag Frode Hornseth ledelsen, men etter dette våknet Alta-spillerne. I de siste 35 minuttene var hjemmelaget best, og kunne ha avgjort like før slutt på en kjempesjanse. Det var Andreas Granerud som reduserte til 1-2, og Rune Berger som fastsatte sluttresultatet til 2-2 syv minutter før slutt.

--Vi spilte dårlig i 1. omgang, men var gode i store deler av 2. omgang. Det er skuffende at vi ikke vinner på hjemmebane, sier Hætta.

Fortsatt opprykk
Alta IF ligger nå på 4. plass, fem poeng bak Nybergsund og Raufoss. Det er Eidsvold Turn som innehar 3.plassen. Det er syv serierunder igjen. Lagene skal spille om 21 poeng.

--Vi kan fortsatt vinne serien. Det er utrolig jevnt. Vi trenger stang inn, våre motstandere kan få stang ut. Det blir en spennende høst for alle lagene som kjemper i toppen og i bunnen av 2. divisjon, avdeling 4, sier Alta-treneren.