Ingen jubel i Alta

--Det var en skuffende premiere. Vi klarte ikke å hente frem gode prestasjoner. Vi tapte for mange dueller. Derfor ble det tap mot Rosenborg 2, sa trener for Alta IF, Isak Ole Hætta til Radio Alta like etter at kampen var over i Finnmarkshallen.

Tilskuere: 604

Det ble en nokså jevn kamp i Finnmarkshallen. Alta hadde et lite overtak i første del av kampen, mens trønderne var hakket bedre enn Alta i 2. omgang. Målet kom syv minutter før pause. Jamtfall slår noe som er ment som et innlegg fra høyre side. Ballen går over Alta-keeperen og i mål. Michael Kleppe Jamtfall scoret kampens eneste mål.

--Det var en dårlig fotballkamp fra vår side. Rosenborg har mange gode spillere, og når vi ikke spiller godt sliter vi mot trønderne, sa Hætta.

--Dette var skuffende. Vi manglet aggressivitet. Vi var urytmisk i angrepsspillet. Vi presterte langt under det vi kan, sa Altas kaptein Øyvind Pedersen til Radio Alta etter kampen.

Harstad neste
På lørdag har Alta IF bortekamp mot Harstad, et lag som tapte 1-0 for Lørenskog på Rolfsrud kunstgress i helgen.