Alta vant i Harstad

Det ble spennende de siste minuttene, men Alta IF klarte å bevare roen og kunne reise hjem med 2-1seier.

1-2 81’ Thomas K Bendiksen

Alta var gode i 1. omgang, og ledet 2-0 til pause etter mål av Jan Egil Brekke og Magnus Andersen. I 2. omgang var Harstad best, og fikk uttelling ni minutt før slutt. På overtid hadde hjemmelaget en kjempesjanse til å utligne, men klarte ikke å få ballen i mål. Dermed fikk Alta sesongens første seier.

Alta sin trener, Isak Ole Hætta, var fornøyd etter kampen i Harstad.

--Vi spilte godt i 1. omgang. Dessverre ble vi litt feige etter pause. Vi holder litt igjen for å forsvare ledelsen, sa Hætta til Radio Alta etter kampen.

Bortekamp igjen
Søndag 29. april har Alta IF en ny bortekamp. Det er Lørenskog som får besøk av finnmarkingene.

PS: Hammerfest sin kamp mot Lørenskog er utsatt. Kampen skulle ha vært spilt i dag, men ble utsatt tidligere i uken på grunn av baneforholdene i Hammerfest.