4-1 54’ Per Are Østgård
5-1 55’ Thomas Andersen
6-1 76’ Magnus Andersen

Alta dominerte
Alta var gode i 1. omgang. Hjemmelaget spilte god angrepsfotball, og skapte mange store sjanser. Det var helt fortjent da hjemmelagets Jan Tommy Haugli scoret kampens første mål etter 37. minutt.  Ett minutt før pause økte Ole Mathis Vesterheim Hætta ledelsen til 2-0, etter et nydelig cornertrekk.

Mjøndalen spilte defensivt med mange mann bak ballen til enhver tid. Det resulterte i dårlig angrepsstyrke for gjestene og Alta-dominans i ballinnehav.

Fantastisk
Store deler av 2. omgang var fantastisk på Alta Idrettspark. Ballen rullet inn bak Mjøndalens keeper. Alta spilte strålende fotball og det var divisjonsforskjell på lagene. Det var Martin Norbye, Per Are Østgård, Thomas Andersen og Magnus Andersen som scoret hjemmelagets mål i 2. omgang. Det var Henrik Hontvedt som satte inn reduseringen.