Alta IF rotet bort viktige poeng

Det ble bare 1-1 mellom Alta IF og Sprint-Jeløy, en kamp som ble spilt søndag ettermiddag.

Østgård scoret
Det var en sjansefattig 1. omgang, men Alta var best. Etter en jevn start tok hjemmelaget mer og mer over banespillet. Det var Per Arne Østgård som scoret kampens første mål på et flott skudd etter 26 minutt. Ingen minnerik omgang, men en fortjent ledelse til Alta IF.

Spennende
2. omgang ble spennende. Ikke på grunn av godt spill, men fordi gjestene hevet seg i forhold til 1. omgang. Alta slapp gjestene inn i kampen, og Sprint-Jeløy skapte noen farlige sjanser foran Vidar Nogva i Alta-målet.  Ti minutt før slutt fikk Sprint-Jeløy uttelling. Andreas Johansen fastsatte sluttresultatet til 1-1.