Endelig vant Alta igjen

Alta tok sesongens første borteseier da finnmarkingene slo Gjøvik-Lyn 3-0 lørdag ettermiddag.

Offensiv fotball
Det ble en festlig forestilling mellom to lag som spilte offensiv og god fotball. Det var hjemmelaget som hadde de største sjansene før pause, mens Alta hadde ballen mest.

I 2. omgang dominerte Alta, selv om hjemmelaget var farlige på noen overganger. Magnus Andersen og Mads Reginiussen avgjør kampen tidlig i omgangen med to flotte mål. Alta spilte godt i store deler av 2. omgang, og sikret sesongens første trepoenger på bortebane.

Lokaloppgjør
Lørdag 24. juni er det klart for lokaloppgjør i 2. divisjon, avdeling 4. Alta får besøk av Hammerfest Fotballklubb, og ønsker revansje for tapet i cupen i begynnelsen av sesongen.