Personvern

Retningslinjer for personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Vi beskytter ditt personvern etter de til enhver tid gjeldende lover og regler. Denne personvernerklæringen gjelder for vår nettadresse. 

Radio Nordkapp er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles

Radio Nordkapp samler inn personopplysninger som navn, epost og telefon, samt IP-adresse og informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger mv. Vi oppfordrer våre brukere til ikke å gi sensitive personopplysninger i våre kontaktskjemaer, for eksempel Vinn Premie.

Hvordan informasjon innhentes

Radio Nordkapp samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og ved besøk gjennom informasjonskapsler. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Du kan styre informasjonskapsler gjennom dine nettleserinnstillinger og andre verktøy. 

Eksempel på skjema:
- Kontaktskjema
- Når man laster ned dokumenter som PDF fra våre nettsider
 

Formålet med informasjonen som innhentes

- Utvikle nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser
- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- For å kunne tilby relevant informasjon på annen måte, f.eks. på nett, epost og telefon 
 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som innhentes gjennom skjema og informasjonskapsler på vårt nettsted, lagres i vårt eget CRM-system og andre egne systemer, samt i våre samarbeidspartneres systemer, for å oppfylle formålet med innhentingen.

Når slettes opplysningene?

Vi behandler opplysningene til du gir oss beskjed om at du vil slette dem, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan når som helst kreve deg slettet ved å kontakte oss på kontakt@radionordkapp.no eller ved å ringe oss på telefon +47 78 47 70 80.

Mottakere av opplysningene 

Radio Nordkapp bruker opplysningene bare for sin egen virksomhet. Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Radio Nordkapp ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Vår kontaktinformasjon

Telefon +47 78 47 70 80
kontakt@radionordkapp.no

Radio Nordkapp

Storgata 9

9750 Honningsvåg  

Spesielt om bruk av informasjonskapsler

Ved å benytte vårt nettsted, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. 

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på vårt nettsted ikke fungerer optimalt.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, såkalt cookie, er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke ett program og inneholder ikke virus. Du kan lese mer om informasjonskapsler her: www.nettvett.no 

Radio Nordkapp bruker for tiden følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. 

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av våre nettsider. Slik får vi informasjon om bl.a. hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Dataene som samles inn benyttes for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser. 

Google Tag Manager

Dette nettstedet bruker Google Tag Manager, som bruker informasjonskapsler til styring og implementering av script. Google Tag Manager er en tjeneste som lar vår digitale leverandør organisere script enkelt på våre nettsider. For eksempel håndterer de Google Analytics script gjennom Google Tag Manager.

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS