Alta-jubel i Tromsø

--Vi er veldig godt fornøyd med kampen. Vi var bedre enn Skarp i begge omgangene, og vinner fortjent 3-1, sier Alta-trener Isak Ole Hætta.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.09.2006 19:39

Alta kunne juble etter lørdagens kamp mot Skarp. (Foto: Aase Elise Geithung)

Kampfakta:
Skarp – Alta IF 1-3 (1-2)
0-1 Jan Egil Brekke
0-2 Thomas Braaten
1-2 Aslak Sokki, straffespark.
1-3 Rune Berger

--Vi reiste til Tromsø for å vinne, for å få tre poeng. Skarp har vært litt vrien for oss i Alta tidligere, men i dag var det forskjell på lagene, mener Alta-treneren.

Litt kyniske
Alta dominerte kampen, og vant sjansestatistikken klart. Skarp var sjeldent farlig, selv om Aslak Sokki reduserte like før pause. Tromsø-laget slo mye langt, baller Altas forsvar hadde god kontroll på.

Spesielt i kampens siste fase var Alta strålende. I de ti siste minuttene ble Skarp rundspilt.

--Vi spilte litt kynisk i dag. Vi ønsket tre poeng. Selv om vi var forsiktige, var vi gode. Vi burde ha scoret flere mål på tampen av kampen, sier Isak Ole Hætta.

Gikk rette vei
Helgens resultat i 2. divisjon, avdeling 4 gikk Altas vei. Nybergsund spilte uavgjort mot Mo. Raufoss tapte mot Ullensaker/Kisa. Dermed et Alta kun tre poeng bak lederlaget i avdelingen, som er Nybergsund.

Søndag 17. september har Alta hjemmekamp mot Ullensaker/Kisa.