Mo slo Alta 1-0

Stian Celius avgjorde kampen på overtid i 1. omgang. Alta IF ble sendt hjem til Finnmark med tap mot Mo IL på Moheia kunstgress.

Jevnt
Det var jevnt i 1. omgang. Ingen av lagene dominerte banespillet, men både Mo og Alta spilte seg frem til noen få store sjanser. Det var Stian Celius som sørget for at hjemmelaget tok ledelsen. Han headet ballen i mål, bak Altas keeper Vidar Nogva. Bittert for gjestene å slippe inn mål på overtid. Det var godt spill av Mo i forkant av målet. Det kom et innlegg fra siden. Ballen ble headet videre til Celius som scoret kampens eneste mål.

Vassdal dominerte
I 2. omgang var Mo best, og kontrollerte kampen. Alta IF skapte få farlige sjanser. Mo sin store og kraftige angrepsspiller, Torstein Vassdal, var en konstant trussel for Alta, spesielt på dødballer. Han vant mange dueller, og var omgangens dominerende spiller. Kampen ebbet ut, og Mo IL slo Alta IF 1-0 på Moheia kunstgress.