Alta IF slo Follo 2-1 i Alta søndag ettermiddag.

1-0 7’ Thomas Andersen
2-0 38’ Jan Egil Brekke
2-1 65’ Christian G. Petersen

To praktmål
Det var et godt Alta-lag i 1. omgang. Gjestene ble i perioder rundspilt. I tillegg sørget Thomas Andersen og Jan Egil Brekke for to praktfulle mål. Thomas Andersen scoret tidlig i omgangen på et flott skudd etter en nydelig demping. En halv time senere var det Jan Egil Brekkes tur. Han ble satt opp av Mads Reginiussen, og Brekke sørget for en relativ trygg ledelse.

Spennende
2. omgang var jevnspilt, men det ble svært spennende ettersom Christian G. Petersen reduserte etter 65 minutters spill. Begge lag hadde sjanser, men det var kun Petersen som omsatte en av mulighetene til mål. Han fastsatte sluttresultatet til 2-1, og Alta IF fikk tre viktige poeng i 2. divisjon, avdeling 4.

Serieleder
Alta IF er fortsatt serieleder. Den neste seriekampen er mot Åmot, lørdag 30. juni. I tillegg skal laget til Ålesund på onsdag for å spille cupkamp på Color Line Stadion.