Skal snakke om whisky og Myken
Om ett år kan man kalle innholdet i dette fatet på Myken for whisky. Kravet til whisky er at det skal være lagret på fat i minst tre år.

Skal snakke om whisky og Myken

Et spesielt festivalarrangement i Honningsvåg.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 06.01.2017 21:25

Under The Sunshine Winter Festival skal Myken Destilleri snakke om whisky og Myken. Det blir også mulig å smake på whisky. 

--Det er mange som har spurt oss hvordan det var mulig at vi kunne starte whisky-produksjon på Myken, ei øy med ni innbyggere. Vi hadde nok nærmere 100 sprø ideer på hva vi kunne starte med på Myken. Whisky var en av de ideene som var minst sprø, sier Roar Larsen til Radio Nordkapp.

--Vi er en gjeng med entusiaster med to store kjærligheter, én til god whisky og den andre er kjærligheten til en liten plass som Myken. Plassen er så liten at den akkurat ligger i grensen til videre eksistens. Vi håper dette skal bringe stedet inn i framtiden, sier Larsen. 








Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS