Bertheussen mislikte løpetrening som fotballspiller
Nordkapp Løpeklubb, et tilbud i regi av Klippen. (Foto: Nordkapp Løpeklubb, Facebook.com)

Bertheussen mislikte løpetrening som fotballspiller

Det er så stor interesse for løping at Nordkapp Løpeklubb er i gang.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.06.2023 13:30

Thomas Sigurd Bertheussen mislikte løpetrening som fotballspiller, men nå er han en av initiativtakerne til Nordkapp Løpeklubb; et tilbud i regi av Klippen. 

--Når jeg spilte fotball for Honningsvåg Turn, hadde jeg ikke lyst å være med på joggetrening. Ting har endret seg. Det er enormt godt for hode og kropp å være i fysisk aktivitet, sier Thomas Sigurd Bertheussen, styremedlem i Klippen, til Radio Nordkapp. 

Personer som liker å løpe i Nordkapp har startet opp Nordkapp Løpeklubb, en klubb med utøvere spredt i store deler av Norge. Før det er mulighet til å tegne medlemskap i klubben, består listen av bortimot 50 navn. 

Bertheussen forteller at idrettsutøvere i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, for eksempel fotballspillere og håndballspillere, kan være med i Klippens løpeklubb. 

--I Klippen skal vi tilby aktiviteter de andre klubbene ikke har. Vi skal bidra til et stort mangfold av aktiviteter, sier Bertheussen. 

Nordkapp Løpeklubb har en plan om trening én gang i uken for alle som er interessert. 

Utøvere fra Nordkapp Løpeklubb deltok på Midnight Sun Marathon og skal delta på Sámi Maraton i Tana, Oslo Maraton og maraton i Frankfurt. 

Løpeklubben har allerede inngått avtaler med lokalt næringsliv, blant annet Joker Honningsvåg og Intersport Honningsvåg. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS