Sesongens første seier
Turn vant hjemmekampen mot Nordlys.

Trener Mathias Hansen forteller om kampen, Turns første seier denne sesongen i 4. divisjon.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 04.09.2023 09:39
Sist oppdatert : 04.09.2023 09:42

Turn-treneren mener laget har spilt bedre tidligere i sesongen, men innsats sørget for sesongens første tre-poenger.

Lørdag vant Honningsvåg 3-2 hjemme mot Nordlys. Før lørdagens seier har det kun blitt tap for 4. divisjonslaget.

--Vi spiller ikke noe god kamp. Tidligere i sesongen har vi spilt bedre, men det har ikke blitt poeng. I dag bestemte vi oss for å presse høyt. Det fører til at vi blir slitne og Nordlys kommer mer med. Det er ofte slik at når motstanderen får rødt kort, så slapper man litt av. Det skjedde også med oss. Det var innsats som gjorde at vi vant kampen til slutt, sier trener Mathias Hansen.

Det var fire nye spillere til lørdagens kamp. Det var Lukas Gaare Santos, Ole Elde og Truls Elde.
Jørn Håvard Olsen stod i mål i første omgang. I 2. omgang kom Patrick Thiwat Persen inn og debuterte for Honningsvåg. Han har tidligere spilt for Kirkenes og Bjørnevatn.