Lydforbedringen på Turn
Fra venstre: Jan Morten Hansen (ordfører), Anne-Karin Hyværinen (damekoret), Sirin F. Høyen (HT&IF), Ina Nilsen (blandakoret og Martin Marthinsen (HMF).

Lydforbedringen på Turn

Under konserten til Honningsvåg Musikkforening og Honningsvåg Blandakor ble det markert at Turn har blitt oppgradert.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 25.06.2024 21:30

Under arrangementet på Turn torsdag under Nordkappfestivalen, takket ordføreren alle de foreningene, enkeltpersoner og økonomiske støttespillere, for den jobben som har blitt gjort med oppgraderingen av Turn og lydanlegget. 

Det var Anne-Karin Hyværinen fra Honningsvåg Damekor, Sirin F. Høyen fra Honningsvåg Turn & Idrettsforening, Ina Nilsen fra Honningsvåg Blandakor og Martin Martinsen fra Honningsvåg Musikkforening som tok imot blomster fra ordføreren på vegne av foreningene. 

Hele talen ordfører Jan Morten Hansen holdt: 
«Arbeid med akustikk utbedring og oppgradering av anlegg. 

Arbeidet startet med gruppen turnhallens venner bestående av personer fra forskjellige grupper som bruker Turn årlig. Etter hvert kom Ht&IF og HMF på banen og man fikk innvilget støtte fra Kulturrom (477 00) og Repvåg kraftlag (Infranord SA) (625 00) Siden kommunen er byggeier så var det viktig at kommunen ble med i prosjektet for at det i det hele tatt skulle være mulig å få det gjennomført. Dette var litt utfordrende i starten, men etter god dialog mellom kultur og HMF/HT&IF så fikk man til en samarbeidsavtale som det skulle være mulig for politikerne å vedta. HMF, HT&IF og kommunen har bidratt økonomisk til prosjektet. i tillegg har personer fra damekoret og blandakoret deltatt på dugnad. 

Foreløpig har prosjektet en prislapp på 1.4 mill pluss administrasjon og dugnad. Det vil komme en tilleggsoppgradering av anlegg så totalt vil det nok ende på 1.6/1,7 mill før vi er ferdig. Noe av pengene håper vi å få tilbake via spillemidler til neste år. 

Da ber jeg leder representant fra HT&IF, HMF, Blandakoret og damekoret komme å ta imot en bukett fra kommunen.» 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS