Trond Arild Lie fikk kulturprisen
Trond Arild Lie fikk Lebesby kommunes kulturpris. (Foto: Lebesby kommune/ Christoffer Robin Jensen)

Trond Arild Lie fikk kulturprisen

Priser delt ut i Lebesby under Chrisfestivalen.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.07.2024 01:30

Det var Trond Arild Lie som fikk Lebesby kommunes kulturpris, en pris som ble delt ut under Chrisfestivalen. 

Lien var med og etablerte Kjøllefjord Taekwon-Do klubb i 1993, og siden har han bidratt med utallige timer for å trene barn, unge og voksne frem til graderinger og mesterskapstitler. Treningene er ikke bare i Kjøllefjord, men han drar også til Mehamn og Lebesby, og med de værforholdene vi kan ha, er deler av begrunnelsen for valg av kulturprisvinner. 

Ungdommens kulturstipend 
Anna Julie Wallenius fikk ungdommens kultur- og idrettsstipend, en ung person som har vist et imponerende engasjement både innen kultur og idrett i mange år. 

Anna Julie har markert seg som en sentral skikkelse i ungdomsklubben, hvor hun har vært til stede før, under og etter arrangement. 

Hun har også vært en nøkkelperson innen idretten, hvor hun har vært en sentral aktivitetsleder på sommerskolen for barna i Kjøllefjord.

Hun har også vært sterkt involvert i Operasjon Dagsverk lokalt, og har etter hvert blitt en del av hovedkomiteen på landsbasis. Her har hun fått ansvaret for film og aksjoner i organisasjonen, noe som viser hennes allsidighet og dedikasjon. Videre har hun også vært jurymedlem for ungdommens kritikerpris, hvor hun har bidratt med sitt skarpe blikk og store engasjement, ifølge deler av begrunnelsen Lebesby kommune har lagt ut på nett. 

Om prisene 
Ungdommens kultur- og idrettsstipend deles ut årlig, mens kulturprisen deles ut hvert andre år. Utdelingen skjer etter at saken er behandlet i formannskapet.  

Det var ordfører Kristin Johnsen (Ap) som delte ut prisene. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS