HMF ønsker seg flere medlemmer
HMFere i idrettshallen under 17. mai i Honningsvåg. (Illustrasjonsfoto)

HMF ønsker seg flere medlemmer

Honningsvåg Musikkforening håper på å rekruttere flere medlemmer i sommer, til kickoff i høst.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.07.2024 13:30

For medlemmene i Honningsvåg Musikkforening er øving hver tirsdag ett av ukens høydepunkt. Når foreningen er samlet, har medlemmene det sosialt og artig i lag. 

Formann Martin Martinsen forteller at Honningsvåg Musikkforening består av vel 20 aktive medlemmer, noe som er et minimum av det et korps som skal spille variert musikk trenger å være. 

--Når man er flere medlemmer er man flere på hver instrumentgruppe.  Det gjør det lettere for hver musikant å spille, sier Martin Martinsen til Radio Nordkapp. 

Martinsen forteller at de som har lyst å være med i korpset, trenger ikke musikalsk bakgrunn. Det er lyst til å være med som er viktigst. 

I Honningsvåg Musikkforening hører medlemmene at mange har lyst til å være med i korpset. Samtidig synes mange at medlemskap er skummelt, for det er vanskelig å spille. Martinsen forteller at mange har begynt i HMF opp igjennom årene og har taklet dette fint. 

--Litt øving må til, men jo mer man får til; jo artigere blir det. Det sier HMF-formannen. 

Martinsen forteller at Honningsvåg Musikkforening har godt samarbeid med Honningsvåg Skolekorps om rekruttering. Han synes også kulturskolen er nyttig for korpsbevegelsen i Nordkapp. 

Er du klar
Honningsvåg Musikkforening er et voksenkorps. Bortsett fra alder er det svært få begrensninger på hvem som kan bli med i korpset. Musikkforeningen har utarbeidet et dokument på fremgangsmåten for å bli medlem. Dokumentet bidrar forhåpentligvis til at Honningsvåg Musikkforening får mange nye medlemmer til kickoff i høst. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS