Entreprenør T. Johansen AS har fått oppdrag fra Forsvarsbygg
Illustrasjon av nytt radaranlegg på Grøhøgda i Vardø kommune.

Entreprenør T. Johansen AS har fått oppdrag fra Forsvarsbygg

Entreprenør T. Johansen AS skal gjøre jobb for Forsvarsbygg i Vardø.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.07.2024 12:00

Entreprenør T. Johansen AS som har utført store byggeprosjekt i Nordkapp de siste årene, har fått oppdraget med å bygge det planlagte radaranlegget på Grøhøgda i Vardø kommune.

Kontrakten har en verdi på i underkant av 100 millioner kroner.

Det var Alta-baserte Entreprenør T. Johansen AS som vant kontrakten for byggearbeidene for det nye radaranlegget på Grøhøgda i Vardø kommune.
 
--Forsvarsbygg er opptatt av å bidra til lokalt og regionalt næringsliv og er glade for å få Entreprenør T Johansen AS med på laget for å bygge enda mer forsvarsevne. De vant mot flere svært gode tilbydere, i det som var en svært jevn konkurranse, sier Ylva Sneve, prosjektleder i Forsvarsbygg, i en pressemelding. 

Kontrakten omfatter oppføring av bygningsmessige arbeid til radaranlegget, inkludert rigg. I tillegg skal det etableres en garasje med oppholdsrom ved Vardø lufthavn.
 
--Radaranlegget i Vardø blir en sentral del av Norges nye radarkjede. Forsvarsbygg skal bygge totalt elleve nye radaranlegg over hele landet. De nye radaranleggene vil bidra til å styrke Norges forsvarsevne, og være NATOs øyne i nord, sier Sneve, 
 
Forsvarsbygg planlegger oppstart av byggearbeidene september 2024. Radaranlegget i Vardø er planlagt ferdigstilt vinteren 2027. Fram til nå har Forsvarsbygg bygget veg til anlegget og arbeid pågår for klargjøring av tomten.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS