Sindre Olav Hansen: Et møtepunkt for mennesker
Industriområdet 360 dager i året og de siste dagene er det festival på kaia i Skarsvåg.

Sindre Olav Hansen: Et møtepunkt for mennesker

Sindre Olav Hansen innrømmer at han gleder seg mye til festivalen i Skarsvåg.
Bryggefestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.07.2024 17:30

Sindre Olav Hansen, fisker fra Skarsvåg, mener Verdens Nordligste Bryggefestival er et viktig møtepunkt for mange mennesker. 

Torsdag kveld blir de første konsertene arrangert på kaia i Skarsvåg. Sindre Olav Hansen forteller at han har gledet seg til festivalen i ett år, siden fjorårets festival. 

Verdens Nordligste Bryggefestival ble opprettet slik at det ble en fast helg der skarsvingene kunne møtes. Etter hvert har festivalen blitt mye større, men det er fortsatt et møtepunkt for skarsvåginger, ifølge Hansen.

Hansen forteller at de fleste av husene i Skarsvåg er stappfulle til årets festival. Selv vet han ikke hvor det blir overnatting, men han har madrassen i bilen og sover der han sover. 

Sindre Olav Hansen skryter av festivalsjef Andreas Børvik, og gir Børvik mye av æren for den positive utviklingen av bryggefestivalen. Fiskere og fiskebruket i Skarsvåg sponser festivalen. Hansen tror det ville blitt vanskelig å arrangere Verdens Nordligste Bryggefestival uten bidrag fra næringsutøverne. Han tror ikke reduksjon av kvotene truer fremtidens festivaler. 

Det er positiv værmelding for de neste dagene. Med godt vær kommer årets festival til å bli legendarisk, ifølge Sindre Olav Hansen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS