Havila Kystruten på listen over verdens beste steder
«Havila Pollux» er ett av skipene som er på listen til Time Magazine. (Arkivfoto)

Havila Kystruten på listen over verdens beste steder

Havila Kystruten er stolt over å være på listen.
Havila
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.07.2024 20:00

Havila Kystrutens kystruteskip «Havila Pollux» og «Havila Polaris» har blitt fremhevet som noen av de spennende nye stedene i den nylig publiserte listen til Time Magazine over verdens beste steder.

Listen fremhever 100 ekstraordinære destinasjoner å besøke og bo.

For å sette sammen denne listen, ber TIME om nominasjoner av steder, inkludert hoteller, cruise, restauranter, attraksjoner, museer, parker og mer fra sitt internasjonale nettverk av korrespondenter og bidragsytere, samt via en søknadsprosess, med fokus på de som tilbyr nye og spennende opplevelser.

--Vi er stolte og beæret over å bli anerkjent av en så prestisjefylt publikasjon og komme på den eksklusive topplisten deres, sier Bent Martini, administrerende direktør i Havila Kystruten, i en pressemelding. 

«Havila Pollux» og «Havila Pollux» var de to siste i rute av Havila Kystrutens flåte av fire identiske kystruteskip. De ble satt i drift i august 2023, og har gitt reisende langs norskekysten flere alternativer for å utforske, lære om og nyte Norge på en mer bærekraftig måte.

Time fremhever Havila Kystrutens innovative teknologi og design, og bemerker at rederiet «pløyer ny mark innen bærekraftig skipsteknologi med sin flåte av fire plug-in hybridcruiseskip, inkludert Havila Polaris og Havila Pollux som ble lansert i 2023.» Det anerkjente mediet beskriver videre de unike norske mat- og opplevelsestilbudene om bord på skipene, samt Havila Kystrutens fremtidsrettede visjon med «planer om klimanøytrale seilas innen 2028 og nullutslipp innen 2030 ved å ta i bruk alternative drivstoff som hydrogen.»






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS