Kaffe Lørv Band i Skarsvåg
Kaffe Lørv Band avsluttet festivalkvelden i Skarsvåg på torsdag.

Kaffe Lørv Band i Skarsvåg

Kaffe Lørv Band var tilbake i Nordkapp, på Verdens Nordligste Bryggefestival.
Bryggefestivalen
Raymond Elde
Publisert : 26.07.2024 17:30

Torsdags kvelden og natt til fredag ble avsluttet med Kaffe Lørv Band under Verdens Nordligste Bryggefestival i Skarsvåg.

Kaffe Lørv kom på scenen torsdag kveld, setter at Halvdan Sivertsen og Kjetil Linnes hadde varmet opp publikum.

De som var med i Kaffe Lørv Band denne kveden var: Bård Monsen, Kjell-Atle Sagen, Runar Terje Foslund, Rudolf Davidsen og Bjørnar Johansen. Ingen ting hadde vi fått med oss uten lydmannen, Thomas Nilsen.

Det var også funnet plass til gjesteartisten, Einar Pettersen fra Skarsvåg. Han kom på scenen for å synge visa som han har skrevet, og som har vært en gjenganger i Radio Nordkapp så lenge det har vært lokalradio i Nordkapp. «Kamøyværvalsen» ble skrevet på 1970-tallet.

Festivalsjef Andreas Børvik var også framme på scenen og framførte flere slagere.

Vanligvis har Kaffe Lørv Band mange Halvdan Sivertsen-melodier på programmet. Ettersom Halvdan allerede hadde vært på scenen i Skarsvåg, så tok de to som han ikke spilte: «Lonesome Travellere» og «Førr ei dame». Det ble også spilt revyviser, fra blant annet Torger og Edvard. 

Det var helt tydelig at publikum satte pris på Kaffe Lørv Band på kaia i Skarsvåg torsdag kveld. Det ga seg utslag i at alle sang med, spesielt på alle de lokale tekstene.

Kaffe Lørv Band startet for over 30 år siden på Nøden som et spillegledeprosjekt, det merkes, og vi ønsker de tilbake på scenen så fort som mulig.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS