Håper alle konsertene blir arrangert ute
Utekonsert i Sjøgata, Oggasjakka 2023.

Håper alle konsertene blir arrangert ute

Simen Fosse og Eirin Henriksen håper på godt sommervær i Nordkapp denne uken.
Oggasjakka
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 30.07.2024 17:30

Målsettingen til Oggasjakka er at alle konsertene under årets festival blir arrangert i Sjøgata. Hvis været svikter festivalen, blir arrangement flyttet inn i Perleporten Kulturhus. 

--Vi tåler regn, men ikke utstyret, sier Eirin Henriksen til Radio Nordkapp. 

Simen Fosse mener utekonserter i Sjøgata gir en spesiell stemning. Det er et bakteppe få festivaler har. Fosse forteller at artister bruker bilder tatt under Oggasjakka i 2017 og 2018, til å promotere seg. 

Fosse mener årets festivalplakat er god, den beste Oggasjakka har hatt. Artister som Agnete Saba, Joakim Solbakken, Oda Dahl, Herda Stålspiker, The Pinkertons, Egoalter, Paper Crown, D´Merkes og Feber, skal opptre. 

Kjetil Bjelvin er en av artistene under Oggasjakka. Han gleder seg veldig til en hel uke i Honningsvåg, og skal i løpet av festivalen oppleve mye av det Nordkapp kan tilby. 

Oggasjakka er i år støttet økonomisk av Nordkapp kommune og Finnmark fylkeskommune, men festivaler er en stor dugnadsfest der artistene spiller gratis. Festivalens store utfordringer er flytilbudet og kostbare billettpriser. 

--Vi er veldig takknemlige for at folk stiller rom, hus og campingvogner til disposisjon. Det tror jeg gir en ekstra god følelse for dem som kommer hit og spiller. Det blir veldig tett på lokalbefolkningen, sier Henriksen. 

Festivalen blir arrangert fra torsdag til lørdag, men tyvstarter med onsdagsjam hos Perleporten Kulturhus onsdag kveld. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS