Martinussen skryter av de ansatte
Porsanger rådhus. (Arkivfoto)

Martinussen skryter av de ansatte

Fungerende kommunedirektør markerer at Porsanger kommune er ute av ROBEK.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.08.2024 05:30

I juli ble det kjent at Porsanger kommune er ute av ROBEK, Register om betinga godkjenning og kontroll. Fungerende kommunedirektør Roger Martinussen skryter av de kommunalt ansatte. 

--Det har vært gjort en kjempejobb på sektorene og blant alle ansatte i omstillingsarbeidet. Jeg vil poengtere at dette kommer som et resultat av ekstraordinært utbytte på strømavtale. Vi er ikke der vi burde vært i forhold til økonomi. Derfor vil vi måtte jobbe enda mer med tiltak. Vi står ovenfor flere tøffe beslutninger i fremtiden, har fungerende kommunedirektør Roger Martinussen skrevet i tilknytning til tertialrapport 1. 

Tertialrapporten for første kvartal i 2024 viser at kommunen har et avvik mot budsjett på omlag 5,1 millioner.

--Det er viktig å erkjennelse at vi ved utgangen av 1. tertial allerede er i en presset økonomisk situasjon. Kommunedirektøren har varslet at den økonomiske usikkerheten vil prege inneværende år. Vi har fortsatt høye renter og høy prisstigning. Dette gjør at 2024 vil bli et utfordrende år økonomisk og vi må regne med et merforbruk i forhold til budsjett, har kommunedirektøren skrevet i en del av oppsummeringen av tertialrapporten. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS