Snowblind Cowboys - Middle finger
Snowblind Cowboys, fra venstre Runar Pedersen og Ken-Thomas Johansen

Snowblind Cowboys - Middle finger

Ken-Thomas Johansen fra Mehamn har kommet ut med ny musikk, sammen med Runar Pedersen.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 16.08.2024 17:30

Runar Pedersen fra Drammen og Ken-Thomas Johansen fra Mehamn, har kalt gruppa si for «Snowblind Cowboys» og har nå gitt ut melodien «Middel finger»

Bandet har jobbet med å skape sitt eget musikalske uttrykk med originale komposisjoner. Deres første låt, "Bartender Hit Me Again", satte i gang en kreativ prosess som har resultert i 30 tekster og 27 melodier. Tre av disse låtene er allerede innspilt og planlagt utgitt i 2024 og 2025.!Snowblind Cowboys.

--Låten «Middel finger», ble til etter en rusletur langs gamle Drammensbanen fra Reistad i Lier til Spikkestad i Røyken en solskinnsdag.
Mimring om svunnende tider, drømmer om å realisere seg selv som låtskrivere og artister, og kunne legge det gamle livet sitt bak seg. Det sier Ken-Thomas Johansen til Radio Nordkapp.

Runar Pedersen, født i 1964, vokste opp med countrymusikk og har dype røtter i Drammens countrymiljø. Hans erfaring fra Western Saloon Country Music Club og deltagelse i show som Rebel Western Club har gitt ham en solid bakgrunn i sjangeren.

Ken-Thomas Johansen, fra Mehamn, født i 1973, har alltid hatt en lidenskap for musikk, som virkelig blomstret etter å ha oppdaget Merle Haggard i 1998. Til tross for utfordringer med en medfødt øyensykdom, har Ken-Thomas gjort musikken til sitt levebrød siden 2011.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS