Forventer 22 førsteklassinger i Honningsvåg
Skolestart Honningsvåg skole 2022. I år er velkomsten til første klassingene flyttet utendørs ved SFO-inngangen. (Arkivfoto)

Forventer 22 førsteklassinger i Honningsvåg

Sommerferien straks over for elevene i grunnskolen i Nordkapp.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 21.08.2024 09:30
Sist oppdatert : 21.08.2024 09:37

Torsdag klokken 09:30 er det skolestart for første klasse ved Honningsvåg skole. Det er forventet at 22 førsteklassinger møter fram på torsdag. 

De øvrige elevene fra 2. til 10. klassetrinn møter ved sine klasserom klokken 08:30. 

Det er totalt 213 elever ved Honningsvåg skole dette året. Det er 37 ansatte i grunnskolen og voksenopplæringen, pluss 12 ansatte i skolefritidsordningen SFO. I tillegg kommer renholdspersonell og vaktmestrer.

--Siden mandag har lærerne og ledelsen hatt planleggingsdager. Torsdag kommer elevene og det ser vi frem til, sier Trudy Engen, rektor ved Honningsvåg skole, til Radio Nordkapp. 

--Det er viktig at vi har et godt skole-hjem-samarbeid. Jeg håper vi kan få til flere møtepunkt mellom skole og hjem dette skoleåret, enn det vi har hatt de siste årene, sier Engen. 

--Spesielt på småtrinnet har Honningsvåg skole vært opptatt av at ungene skal ha bøker, lære seg å skrive for hånd. Nå har regjeringen bevilget ekstra midler til skolebøker og vi får vår andel. Det er jeg glad for, sier Engen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS