Førsteklassingene i Honningsvåg
Første klasse ved Honningsvåg skole skoleåret 2024/2025.

Førsteklassingene i Honningsvåg

Torsdag morgen var det skolestart i Honningsvåg. Over 200 elever møtte opp, men det var førsteklassene som var mest spente foran den første skoledagen.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.08.2024 11:00

Torsdag var det skolestart ved Honningsvåg skole. Størst spenning var det knyttet til førsteklassingene, som hadde sin første skoledag. 

Det er 21 førsteklassinger ved Honningsvåg skole. !En spent forsamling før rektor Trudy Engen ønsket velkommen.

Elevene, foreldre, foresatte og voksenpersonene, elevene skal forholde seg til de neste årene på skolen; møttes i aulaen. Der var det opprop, hilsninger og samling foran tribuneanlegget. 

Rektor Trudy Engen ønsket velkommen. Hun fortalte elevene, foreldre og foresatte, at kolens ansatte skal være der både på hyggelige og litt vanskeligere skoledager. Rektoren kjente tydeligvis mange av barna. Det et hjertelig møte mellom rektoren og elevene. 

Pappa Chris-Thomas Jørgensen forteller at barnet har vært spent foran første skoledag.  Jørgensen forteller at barnehagen har vært viktig ettersom ungene har tilbrakt store deler av hverdagen i en av de kommunale barnehagene i Nordkapp. For Chris-Thomas sin sønn var det viktig å treffe vennene igjen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS