Aldersbestemte kamper i Honningsvåg
Turns jenter 15 ser nå frem til kampen mot Tverrelvdalen. (Arkivfoto: Fotballgruppa)

Det ble spilt aldersbestemt fotball i Honningsvåg i helgen.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.08.2024 11:00

Det ble spilt to aldersbestemte fotballkamper i Honningsvåg i helgen.

Turns jenter 15 tok imot Nerskogen fredag kveld, en kamp som endte 3-3. Det var Julie Rismo og Eline Eriksen som skåret for Turn.

--Vi spiller en god fotballkamp, men fikk dårlig uttelling på sjansene. Vi ser framover og har ny kamp på tirsdag, hjemmekamp mot Tverrelvdalen. Det sier Turn-trener Tom Arne Riise til Radio Nordkapp.

Turns gutter 13 tok imot Bossekop 4 på søndag, en kamp som endte med knepent Turn-tap. Resultatet ble 5-6.  Pauseresultatet var 2-4. Det var Abukar (2), Aksel Hansen (2) og Ali (1) som skåret målene til Turn.

--Til tross for at Honningsvåg vant 2. omgang og presset i sluttminuttene for en utligning, så kom aldri den skåringen, sier Stian Øverli Hansen.

Det var Ruben Alseth som hadde ansvaret for laget i denne kampen, ettersom trenerbrødrene Thomas og Stian var på vegen hjem fra festival i Alta.