Jobber med å oppsummere innspillene
Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre. (Foto: David Berg Tvetene / NFD)

Jobber med å oppsummere innspillene

Helse- og omsorgsministeren har besvart spørsmålet fra stortingsrepresentant Irene Ojala.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.08.2024 23:30

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) har svart at departementet arbeider med å oppsummere høringsinnspillene med sikte på fastsettelse av forskriftsendringene i løpet av høsten.

Irene Ojala, stortingsrepresentant for Pasientfokus, stilte spørsmål til helse- og omsorgsministeren om Pasientreiser. Stortingsrepresentanten fra Finnmark ville ha svar om når regjeringen vil følge opp Stortingets vedtak og regjeringens egne løfter om forbedringer i pasientreiseordningen?

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) har besvart spørsmålet. 

--Helsedirektoratet fikk i tildelingsbrevet for 2019 i oppdrag å foreta en gjennomgang av regelverket for pasientreiser og oversendte departementet en rapport om gjennomgangen i midten av oktober 2020. På bakgrunn av denne rapporten ble høringsnotat med forslag til endringer i pasientreiseforskriften sendt på høring 12. januar 2024 med høringsfrist 11. april 2024. Det kom inn over 100 innspill fra høringsinstansene. Departementet arbeider nå med å oppsummere høringsinnspillene med sikte på fastsettelse av forskriftsendringene i løpet av høsten. Det har Jan Christian Vestre skrevet i svaret. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS