Legg til rette for «gamlingene»
Fra venstre: Susanne Gamst fra InfraNord, Pernille Nicolaisen fra Finnmarkssykehuset og Ole Steinar Østlyngen fra Alta Motorsenter.

Legg til rette for «gamlingene»

Viktig å inkludere seniorene i lokalsamfunnet, noe var enighet om Agenda Nordkapp.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 29.08.2024 13:30

Det er viktig å ta vare på seniorene fordi vi trenger dem i arbeidslivet og lokalsamfunnene. Det var alle enige om under Agenda Nordkapp på Turn på tirsdag. 

Seminaret var en del av Finnmark Fotballkrets, Lys mellom husan. 

Susanne Gamst fra InfraNord fikk veldig mye skryt etter foredraget på Turn på tirsdag. !Fra venstre: Susanne Gamst fra InfraNord, Pernille Nicolaisen fra Finnmarkssykehuset og Ole Steinar Østlyngen fra Alta Motorsenter.

--Når jeg flyttet hjem til Honningsvåg var det viktig at også «gamlingene» var her. Det er viktig at vi legger til rette for alle som bor her, også de eldste. Det sier Susanne Gamst til Radio Nordkapp. 

--Selv om alle honningsvåginger i hele verden flytter hjem, så vil det ikke være nok. Det er behov for mye mer arbeidskraft enn i dag. Når jeg blir 80 år er det dobbelt så mange 80-åringer enn i dag.  Derfor må vi lære alle som flytter til Finnmark om å bli finnmarkinger. Vi må vise dem multebærmyra og de gode fiskevannene. Bare da blir de i Finnmark, sier Ole Steinar Østlyngen i Alta Motorsenter.

--For oss i Finnmarkssykehuset er det viktig å legge til rette for seniorene. Lage vaktlisten slik at de kan ta noen vakter, selv om de har trappet ned. De vil da holde kontakten med arbeidsplassen og være en ressurs for oss, sier Pernille Nicolaisen i Finnmarkssykehuset. 

 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS