Samtale om vindkraft etter film
Plakaten, «Skal hilse fra Naturen».

Samtale om vindkraft etter film

Debatt om vindkraft i Nordkapp under Nordkapp Filmfestival.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 03.09.2024 23:30

Nordkapp Filmfestival invitere til filmvisning og panelsamtale som setter naturens skjønnhet og sårbarhet i fokus.

Filmen «Skal hilse fra Naturen» av Asgeir Helgestad, samt piloten «Mer enn bare fjell» av Johannes Vang gir innblikk i naturens utfordringer.. 

Etter visningene vil Nordkapp Filmfestival arrangere en høyst relevant panelsamtale om vindkraft, et tema som skaper stort engasjement.

Panelet består av sentrale aktører i debatten: Gaute Grøtta Grav og Eivind Salen fra Motvind, filmskaperne Asgeir Helgestad og Johannes Vang, Nordkapp-ordfører Jan Morten Hansen og ordfører i Gamvik, Ragnhild Vassvik. Samtalen vil bli ledet av Cathrine Paus, leder for Seksjon for forskning, utdanning og formidling ved Norges Arktiske Universitet i Tromsø.

Samtalen vil være en gyllen anledning til å få innblikk i de komplekse utfordringene og mulighetene som vindkraften bringer med seg. Nordkapp Filmfestival oppfordrer publikum til å delta aktivt ved å kommentere og stille spørsmål underveis. Som en festival med et sterkt engasjement for aktuelle samfunnsspørsmål, ønsker filmfestivalen å bidra til en konstruktiv og respektfull dialog om dette viktige emnet.

--Vi ser frem til å ønske dere velkommen til dette spennende arrangementet under Nordkapp Filmfestival, lørdag 14. september. Bli med oss for en inspirerende ettermiddag der naturens stemme står i sentrum, har Nordkapp Filmfestival skrevet i pressemeldingen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS