Sivertsen Næss blir gudmor for «Havila Polaris»
«Havila Polaris» blir døpt i Hammerfest i oktober. (Illustrasjonsfoto)

Sivertsen Næss blir gudmor for «Havila Polaris»

Jordmor Marianne Sivertsen Næss.
Havila
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.09.2024 23:30

Tirsdag 15. oktober blir kystruteskipet «Havila Polaris» døpt i Hammerfest. Fiskeri- og havminister Marianne Sivertsen Næss (Ap) blir gudmor for skipet. 

«Havila Polaris» ble satt i drift på kystruten Bergen – Kirkenes i august 2023, og mange vil mene at det er på høy tid at skipet får sin offisielle dåp. Datoen er nå satt, og det blir fiskeri- og havminister Marianne Sivertsen Næss som får det ærefulle oppdraget som skipets gudmor når skipet døpes i hennes hjemby Hammerfest tirsdag 15. oktober.

--Det er et ærefullt oppdrag å få være gudmor for «Havila Polaris» og det er ekstra stas at den høytidelige skipsdåpen skal gjennomføres i min hjemby, Hammerfest, sier Sivertsen Næss.

Bent Martini, administrerende direktør i Havila Kystruten, gleder seg til å få døpt det siste av fire nybygde kystruteskip. 

--Vi er enige med de som mener at det er på høy tid å få døpt «Havila Polaris». Fokuset vårt har vært å få skipet i full drift langs norskekysten, slik at vi kan levere på oppdraget vi er gitt av norske myndigheter. Nå falt endelig brikkene på plass, og vi gleder oss stort til å døpe skipet, sier Martini i en pressemelding. 

--Også er det ekstra hyggelig at fiskeri- og havministeren har takket ja til å være gudmor i sin egen hjemby. Hammerfest er en viktig havn på kystruten, og de nordligste områdene i landet vårt har stor nytte av at skipene går i rute hver dag, året rundt, sier Martini. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS