Ny verdivurdering for Hammerfest sykehus
Hammerfest sykehus. (Arkivfoto)

Ny verdivurdering for Hammerfest sykehus

De siste månedene har Hammerfest sykehus vært til salg.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 06.10.2024 15:45

Prisen for det gamle sykehuset i Hammerfest reduseres med inntil 70 prosent. Nytt prisspenn for salget er 18,8 til 35,2 millioner kroner.

Salgsprosessen har pågått siden juni 2024, da eiendommen første gang ble lagt ut for salg. I høst ble den trukket fra markedet for ny vurdering, og nå legges den ut igjen med nytt prisanslag som er vesentlig lavere enn det gamle. 

--Dette er som følge av situasjonen i markedet i regionen, og det tar vi til etterretning. Vi er opptatt av at eiendommen blir videreutviklet av nye eiere, som kan utnytte potensialet. Dette er en av de største eiendommene i Hammerfest, og vi håper den nye prisvurderingen vil vekke interesse, sier drifts- og eiendomssjef Ole Martin Olsen, ifølge finnmarkssykehuset.no. 

Drifts- og eiendomssjefen mener mye av arealet i sykehusbygget er godt egnet til kontorfellesskap og felleskap mellom bedrifter og organisasjoner.

Eiendommen skiller seg også ut ved at den er utstyrt med flere energibrønner og varmepumper, bygget så sent som i 2016. Disse sikrer tilgang til rimelig energi til oppvarming.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS