Bra sesong for reiselivsnæringen på Nordkyn
Representanter for reiselivet i Nord-Norge var til stede under Treffpunkt Reiseliv i Honningsvåg hvor også representanter fra Nordkyn var tilstede.

Bra sesong for reiselivsnæringen på Nordkyn

Jan-Olav Evensen er fornøyd med sesongen på Nordkyn.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 09.10.2024 17:30

Reiselivsbransjen på Nordkyn har hatt en god sommer. 

--Arctic Coast har hatt vekst i antall gjester til overlandsturer for Hurtigruten og Havila. Ved Hotell Nordkyn har vi hatt en bra sommersesong. Det hele startet svakt i mai, men tok det seg opp. Det sier Jan-Olav Evensen til Radio Nordkapp.

--Det er så unikt det tilbudet vi har på Nordkyn, og det skal ikke så mange flere gjester til før vi er fornøyde. Det at vi nå samarbeider mye bedre på tvers av kommuner og regioner, gjør at alle tjener på det. Det sier Jan-Olav Evensen. 

--Ved hotellet har vi satset på lokal mat og det setter gjestene pris på. Det at det er liv og røre på kaia gjør at vi har noe å vise fram for turistene. De vil ikke besøke et dødt sted og derfor er vi avhengige av at det går bra i fiskerinæringen, sier Evensen.

--Vi i næringslivet har også jobbet med å rekruttere ungdommer til jobb i reiselivsnæringen. Dette skoleåret har vi to fra Kjøllefjord som går ved restaurant- og matfag i Honningsvåg, sier Jan-Olav Evensen.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS