Tall som gir Nordkappregionen havn selvtillit
Havnefogd Leif Gustav Prytz Olsen studerer tallene fra omdømmeundersøkelsen.

Tall som gir Nordkappregionen havn selvtillit

Veldig positive tall for Nordkappregionen havn IKS.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.10.2024 09:32
Sist oppdatert : 11.10.2024 09:35

Tall fra en omdømmerapport viser at Nordkappregionen havn IKS skårer like høyt som de beste i Norge. Havneselskapet har de beste tallene av havneselskapene i rapporten. 

Norske Havner og en rekke av medlemmene ønsket en undersøkelse av omdømmet til havnene. En tilsvarende måling ble gjort i 2019. Respondenter var personer registrert med postnummer som ligger nært havnen som ble målt. Dette for at de i størst mulig grad skal ha høy nok kjennskap til sin lokale havn. Alle skårene er basert på data innhentet blant de som sier de kjenner sin lokalehavn litt eller godt, også kalt kvalifiserte respondenter.

Havnefogd Leif Gustav Prytz Olsen legger ikke skjul på at det er viktig at folk er fornøyd med havneselskapet. 

--Det er alltid hyggelig å være på en arbeidsplass der dem man tjener, folket, er fornøyd, sier havnefogd Leif Gustav Prytz Olsen til Radio Nordkapp. 

Tallene viser at respondentene mener havneselskapet utvikler lokalsamfunnene, noe som gjør Prytz Olsen glad. 

Veldig mange assosierer Nordkapp havn med cruise, cruiseskip og kystruten. Havnefogden mener at uten cruise er Nordkapp havn en fattig havn. 

--Det er fiskeri som er hovedfokuset. Vi tar penger fra cruise og bruker det på etablering av infrastruktur til fiskeri, sier Prytz Olsen. 

Havnefogden skryter av de ansatte og de ulike havnestyrene de siste valgperiodene. Prytz Olsen mener det er svært dyktige medarbeidere og veldig gode styrer de siste perioder. Dette samlet sett gir gode resultat. 

Les undersøkelsen (PDF)






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS