Marianne Sivertsen Næss på topp
Marianne Sivertsen Næss er nominasjonskomiteens toppkandidat for Finnmark Arbeiderparti til stortingsvalget. (Arkivfoto)

Marianne Sivertsen Næss på topp

Nominasjonskomiteen i Finnmark Arbeiderparti har revidert sitt forslag etter at Runar Sjåstad fikk jobben som Statsforvalter i Troms og Finnmark.
Valg 2025
Raymond Elde
Publisert : 28.10.2024 20:00

Ny liste fra nominasjonskomiteen er klar etter at Runar Sjåstad ble tilbudt jobben som Statsforvalter i Troms og Finnmark. 

14. oktober 2024 sendte nominasjonskomiteen i Finnmark AP sitt første forslag til liste til Stortingsvalget 2025 til kommunepartiene, LO og AUF for organisasjonsmessig behandling, med frist for tilbakemelding 26. oktober. Nå er Runar Sjåstad oppnevnt som Statsforvalter i Troms og Finnmark og er dermed ikke lenger en aktuell kandidat.

Nominasjonskomiteen fremmer derfor et justert listeforslag for organisasjonsmessig behandling. Det er en enstemmig nominasjonskomite som nå foreslår følgende liste som Arbeiderpartiets liste til Stortingsvalget 2025:
1. Marianne Sivertsen Næss, Hammerfest     
2. Sigurd Kvammen Rafaelsen, Lebesby
3. Monica Nielsen, Alta
4. Lavrans Lyngstad, AUF 
5. Kristin Rajala, Tana 
6. Johan Vasara, Kautokeino 
7. Agnete Masternes Hanssen, Porsanger 
8. Roger Hansen, Nordkapp 
9. Åse Eriksson, Sør-Varanger
10. Willy Pedersen, Vadsø

Kommunepartiene, LO og AUF gis samtidig en ukes forlenget frist for tilbakemelding, det vil si til 2. november 2024. Nominasjonskomiteen tar deretter sikte på å fremme sin endelige innstilling for nominasjonsmøte i Finnmark AP, tidlig i uke 45.   

Det nye listeforslaget består også av fem menn og fem kvinner, representerer både erfaring og fornyelse, og har god geografisk spredning. Det har nominasjonskomiteen skrevet i en pressemelding. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS