Pressemelding

Bonnier Norsk Forlag - 21.02.2023

Må trykke et tredje opplag – før lansering

Må trykke et tredje opplag – før lansering

21.2.2023 13:04:00 | Bonnier Norsk Forlag

Enorm etterspørsel fra bokhandel og dagligvare får trykkpressa til å gå varm når «Airfryer-kokeboken» nærmer seg lansering.

21. februar lanseres den allerede populære "Airfryer-kokeboken" av Peter Friehling. Foto: Turbine forlag

Nå er totalopplaget på 13.000 bøker, og mye tyder på at det vil komme enda flere opplag i nær fremtid. 

Ekspolsojon i airfryer-salget

Interessen for airfryere i Norge er massiv. Den norske facebookgruppa «Airfryer Norge» har nesten 90 000 medlemmer, og elektrokjedene melder om at salget av airfryere har gått i taket. En av grunnene til at airfryeren har blitt så populær er at man kan lage smakfull mat med 90% mindre fett enn ved vanlig matlaging. En airfryer fungerer som en frityrkoker, men bruker luft i stedet for olje. 

Men det er mange som ikke helt vet hvordan de skal bruke sin nye airfryer. 

Friehlings spisskompetanse vil være til stor hjelp i så måte. Han gir en enkel og grundig innføring i hvordan man bruker airfryeren, og oppskriftene hans kan hvem som helst lage. 

- Å måtte trykke et tredje opplag, FØR lansering, er helt uvanlig. Det sier noe om den enorme interessen for denne nye måten å lage mat på, sier seniorredaktør i Bonnier Norsk Forlag, Ingrid Ryvarden. 

Vitenskapelig matlaging

Peter Friehling har gått mer grundig til verks enn den gjengse kokebokforfatter. Han er sivilingeniør og har en doktorgrad i kjemi, og bruker sin spesialiserte kunnskap til å lage mat med nøyaktig kontroll på varme og tid. Kokken er også veldig opptatt av å unngå matsvinn, og har mange gode tips til hvordan man kan bruke rester.  

Les mer om boka her. 

Lansering: 21. ferbuar

Ta kontakt for anmeldereksemplar eller intervju. 

 
Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS